Publicat de: newsoss | Septembrie 19, 2007

Diferenţele dintre utilizatorii Mac şi Windows

Siteul Thoof a făcut o analiză privitoare la comportamentul utilizatorilor pentru a găsi diferenţele reale dintre utilizatorii Mac şi Windows. Ce au descoperit cei de la Thoof:

  • utilizatorii Windows sunt cu 20% mai interesaţi despre poveştile religioase decât utilizatorii Mac. Thoof spune că asta are legătură cu BSOD-ul din Windows (Blue Screen Of Death).
  • utilizatorii Windows sunt cu 39% mai interesaţi să citească  despre economiile personale decât utilizatorii  Mac. Thoof consideră că asta se datorează faptului că cei care utilizează Mac nu mai au bani de economisit pentru că i-au cheltuit pe Ipod, Imac şi OSX.
  • utilizatorii MAc sunt cu 6% mai interesaţi în legile privitoare la proprietatea intelectuală şi cu 5% mai interesaţi în fitness. Asta pentru că doar Apple este mai dură în ceea ce priveşte softul proprietar decât Microsoft, şi dacă ai făcut vreo „greşeală” trebuie să poţi fugi repede.
  • utilizatorii Mac sunt cu 20% mai interesaţi în articole despre biologie. Asta deoarece asta ar cam fi singura cale de a vedea dezbrăcat un membru al sexului opus

Multe altele puteţi citi direct la sursă

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: